ONLINE RECRUITMENT SYSTEM FOR ECONOMIC EXPERIMENTS

 
THE EASE OF RECRUITMENT

 
Huvudsida
 Registrera
 
Kalender
 
Regler
 
Integritetspolicy
 
FAQs
 
 Rättsligt meddelande
 Kontakt


Välkommen till rekryteringssajten för experiment-laboratoriet vid SLU (EconLab)Du har anlänt på denna webbsida för att du har visat intresse för att delta i vårt experiment du blev inbjuden till via vanlig post. På denna sida kan du anmäla ditt intresse även för att ta emot framtida inbjudningar att delta i experiment med försökspersoner på EconLab. Labbet ligger på SLU Ultuna (Uppsala) Campus, i biblioteksbyggnaden.

Första steget i registreringsprocessen är att registrera dig i vår databas. Det här steget förbinder dig inte att delta i något specifikt experiment. Du kommer att få e-postmeddelanden om kommande experiment när de blir schemalagda.

När du registrerar dig kommer du att kunna se tillgängliga experimenttider i kalendern. Vi kommer att kontakta dig och bjuda in dig via e-post då nya experimentella sessioner öppnas. Det sistnämnda gäller även om du var inbjuden till en specifik studie (t.ex. Attityder mot livsmedel).

Ytterligare information om deltagande i experiment finns i FAQ.

TÄNK PÅ ATT KONTROLLERA DIN SPAMFOLDER FÖR ATT KUNNA BEKRÄFTA DIN REGISTRERING SAMT FÖR ATT KUNNA TA EMOT DINA INVITATIONER!

switch to English   Vid frågor vänligen kontakta econlab@slu.se.